Shop Mobile More Submit  Join Login
Wish upon a shooting star by Moraja Wish upon a shooting star by Moraja
Phuh... Igyekszek terjeszkedni.

Van nékem egy Undertale OC-m, aki a Kerberosz nevet viseli eredetileg, egy kislány pedig a Scott nevet adta neki egyszer egy játék folyamán. Röviden róla annyi, hogy az egyik sík Gasterjének kísérletei alapján született, célja az volt, hogy teste adjon a Gaster Blastereknek, és ezzel hatékonyabban tudjanak harcolni, ám végül többségük kudarcot vallott az emberek elleni háború alatt. Egyszerűen... szétestek.

Róla is majd értekezem sokat a jövőben. Szeretem ezt a karaktert, csak épp nekem még bitang nehéz rajzolni őt.

---

Huh... I try to make things wider.

I have an Undertale OC under the name Cerberus and in a game a little girl called him Scott. Shortly he is a result of an experiment of Gaster's about give physical body to the Blasters to become more effensive in battles. Most of them failed during the war against the humans - simply they turned into dust.

I'll talk about him again later. I love him, just so difficult to draw him for me. In time, i'll learn more.

Undertale @ still Toby Fox.
Add a Comment:
 
:iconmyundertalecomic:
MyUndertaleComic Featured By Owner Apr 3, 2017  Hobbyist Digital Artist
nagyon szép lett :D
Reply
:iconalvaro84:
alvaro84 Featured By Owner Edited Apr 3, 2017
Miből épül fel az anatómiája? Amit ki tudok venni, az a sárkány/haibane lapocka két pár végtag illesztésével, denevérszerű szárny olyasmi karommal, mint ami egyes madarakon fordul elő rendszeresen vagy ritkábban (még dinoszaurusz korukból), emlősbe hajló synapsida farok, kecske-agár(?) test és nyak, a fejét még tippelni se tudom, de a lába hozott legjobban zavarba: az is patás és kutyaféle(?) keverékének tűnik, de a hátsón raptorkarom(?) a mellső pedig minden együttvéve, ujjon járó póz ugyanilyen keverékben, közben meg még kéz is - ez jó :D
Reply
:iconmoraja:
Moraja Featured By Owner Apr 3, 2017  Hobbyist General Artist
A saját hülye kútfejemből, aminek egyenlőre még halvány lila gőze nincs az anatómiához :D  Ahogy készítés közben barátaimnak emlegettem is, ha ezt egy olyan ember meglátja majd, aki ért is hozzá, sikítva fog menekülni a világból.
A feje az Undertale-s Gaster Blaster, amiket Sans használ genocide játék alatt a végső harcában. A történet szerint ezeket a blastereket akarta szó szerint megtestesíteni a professzor ilyen összefércelt akármivel. Eleinte, mikor alkottam őt még skiccként régen, egy sárkánycsontváz alapján próbáltam, meg adtam rá egy bőrréteget elég minimalista izmokkal. Szegény ezért ilyen satnya-gebe, direkte. És a keverés is talán ebből fakadt.
Ha engedi linkelni a devi, akkor itt van a róla készült szerintem már fél éves skicc, anatómiailag még rosszabb állapotban :D oi65.tinypic.com/2r6p0ed.jpg
Reply
:iconalvaro84:
alvaro84 Featured By Owner Apr 4, 2017
Én nem értek hozzá, viszont jók az idegeim :D
Reply
Add a Comment:
 
×

Featured in Collections
Details

Submitted on
April 3
Image Size
5.3 MB
Resolution
3507×2480
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
40
Favourites
10 (who?)
Comments
4
×